Zaradi povečanja obsega dela zaposlimo nove sodelavce večih profilov.


IŠČEMO MONTERJE

Zaposlimo monterja suhomontažnih sistemov Knauf in Rigips, z dokončano srednjo ali poklicno šolo. Dela in naloge: raznos materiala na delovno mesto, postavljanje in montaža kovinske podkonstrukcije za stene, mansarde in obloge, montaža gips plošč in izolacije. K sodelovanju vabimo tudi samostojne podjetnike in podjetja, ki se profesionalno ukvarjajo z montažo suhomontažnih izdelkov. Redno in dobro plačilo.


Zaposlimo monterja izolacij, z dokončano srednjo ali poklicno šolo. Dela in naloge: priprava in vgradnja izolacije, delovne izkušnje, ročne spretnosti, urejenost, delavnost, zanesljivost in poštenost. K sodelovanju vabimo tudi samostojne podjetnike in podjetja, ki se profesionalno ukvarjajo z montažo suhomontažnih izdelkov. Redno in dobro plačilo.Iščemo večje število monterjev suhomentažne gradnje, ki jih tovrstno delo veseli.


V kolikor se vidite, da bi v našem podjetju z vašim znanjem in izkušnjami pomagali pri nadaljnem razvoju in krepitvi naše firme, nam pošljite prošnjo na naš elektronski naslov External link opens in new tab or windowinfo@evromojster.si.