ODDAMO PISARNE


Oddajamo pisarniške prostore, moderno in polno opremljene v Ljubljani na Viču v bližini mestne obvoznice. Zagotovljena brezplačna parkirišča. Velikost 90,65m2 zajema tri ločene pisarne, sprejemnica s tajništvom in hodnik z veliko omarami za arhiv, ter souporaba čajne kuhinje, jedilnice, terase in sanitarij. Najemnina je 1090,00eur/mesec + obratovalni stroški. V omenjeni poslovni stavbi je možnost najema visokega skladišča (višina 5,30m) površine 73,70m2.


ODDAMO SKLADIŠČE


Oddamo skladiščni prostor površine 73,70m2, višina prostora je 5,30m. V prostoru je možnost za več različnih dejavnosti. Cena po dogovoru.

V omenjeni poslovni stavbi je možnost najema lepih, modernih in polno opremljenih pisarn.


PRODAMO MEŠČANSKO STANOVANJE


V starem centru Kranja prodamo popolnoma prenovljeno meščansko stanovanje velikosti 133m2 za osebe z prefinjenim

okusom. Velikost omogoča prilagoditev prostoroa na veliko stanovanje ali na stanovanje s poslovnim prostorom.Stanovanje je prostorno z eno spalnico, veliko kopalnico, lepo in prostorno kuhinjo, ki je povezana z dvema velikima prostoroma, ki sta namenjeni jedilnici in dnevni sobi, lahko pa se uredi tudi za še dve spalnici/sobi.


Po celotnem stanovanju je izvedeno talno ogrevanje, nove elektro in vodovodne inštalacije, stene in tla dodatno zvočno izolirane. Popolnoma brez hrupa slišanega s sosednjih stanovanj ali ulice.


Cena: 225.000€


PRODAMO PODSTREHO V CENTRU STAREGA MESTA KRANJ


Velikost podstrehe meri 299m2 in je neizdelana. Možnost je zgraditve dveh ali več stanovanj.


Cena: 280€/m2PISARNA ZA ODDAJOSKLADIŠČE ZA ODDAJOSTANOVANJE ZA ODDAJO